Intuitief tekenen tussen de katten

Neurographic art & cats

intuitief tekenen in het kattencafe

Creatief tussen de katten

Al eeuwen zijn katten de muze van de kunstenaar. Tenslotte helpen katten je creatieve brein tot rust en inspiratie te komen.

Het tekenen van de kat zelf kan misschien nu al wat stress oproepen, maar wat als we juist inzetten op die rust en inspiratie en de kat gewoon zijn ding laat doen?

Bevordering mentale gezondheid

Neropgrafisch tekenen is een bewezen kunstzinnige methode binnen de Art Therapy. Het bevordert rust, speelse kijk op het leven en een betere gemoedstoestand.

Niet kunnen tekenen helpt

Hoe minder je gefocust bent op het kunnen hoe beter het gaat. Neurografisch tekenen is namelijk niet een kunstvorm, maar een manier om je brein te ondersteunen in het vinden van rust.

Uitprobeersessie 18 juni

Voor €10 maak je gebruik van alle materialen en is je eerste koffie en thee gratis. Al het andere kun je gerust bestellen en mag je na de tekensessie afrekenen. Je kunt zelfs blijven hangen voor een lekkere lunch.

Wat is...

Neurographic Art

Neurographic Art is een louterende ontmoeting met je onbewuste die zich ontvouwt door middel van tekenen. De methode is in 2015 in Rusland uitgevonden en is over de hele wereld snel gegroeid.

Het maken van je tekening is een prachtig meditatief proces gebaseerd op mindfulness. In de hersenen worden nieuwe neurale netwerken gevormd. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden, zowel op papier als in je hoofd.

katten ontspannen

Kattencafé Stripe

De inloop van deze ochtend is vanaf 10u. Je betaald €10 voor gebruik van de materialen en je eerste kopje koffie of thee. Alle drankjes en hapjes erna zijn voor eigen kosten, maar is dankzij de gastvrijheid van het kattencafe te nuttigen, ook als de tekensessie is afgelopen. Na het tekenen lunchen is dus zeker mogelijk

cat and me ]
cat neuroart
Reserveer hier
Na afloop ontvang je nog een berichtje van mij!