Eten en schilderen

Food and Art Party

gedekte tafel in RebelRebelCafe

Food Art Party

Belevening

Inmiddels heeft dit concept zich bewezen. De unieke combinatie tussen hoge kwaliteit voeding en creativiteit zorgt voor een plezierige avond.

Hierdoor ga je niet alleen naar huis met een lekker gevulde buik, maar ook met een nieuwe belevenis, nieuwe ontmoetingen en een kunstwerk met jouw persoonlijke verhaal op papier.

Nieuwe datum: donderdag 16 mei 2024
Locatie: RebelRebelCafe
Houttuinen te Dordrecht

Uniek concept

Omdat deze combinatie weinig voorkomt, is het alleen maar logisch dat je hier terecht bent gekomen. Eindelijk ontdekt Nederland de meerwaarde van een avond met een goed balans tussen creativiteit en voeding.

Liefdevol voor jezelf en de natuur

We voeden deze avond niet alleen de fysieke lichaam, maar ook de mentale gezondheid met inspirerende en laagdrempelige schildermogelijkheden. Onze intuïtie (of het toeval?) laten we aan het woord en zo ontdekken we onze hogere wijsheid.

Heerlijke maaltijd

Alle ingredienten vers bereid, drie gangen met ieder hun eigen structuur en smaak. De maaltijd is 100% vegan, eventuele andere dieetwensen zijn door te geven bij de reservering.

01

Laagdrempelige ontmoeting

Aan een grote tafel zit je met alle andere hongerige kunstenaars. De één met wat meer ervaring dan de ander. Maar uiteindelijk allemaal ready hun creatieve zelf te voeden.

3 gangen rondom het creatieve

De drie gangen zijn met zorg samengesteld om de structuur en de smaak het creatieve brein aan te zetten. Het schilderen en tekenen gebeurd tussen de gangen door.

Eerstvolgende keer is:

16 mei 2024

En dan ga je met een volle buik en je kunstwerk naar huis. Zo keken drie deelnemers erop terug:

schilderen en eten
curry