lekker vanuit je eigen huis

StoryArtPaper online

potloden, laptop, tekenboek en thee
meer dan een tekenles

online intuitief tekenen

Fermentum nunc tortor, mauris lorem dignissim augue et vestibulum aliquet est ultrices mauris adipiscing.

Eu vestibulum praesent pretium platea fusce amet lobortis ut malesuada neque scelerisque pulvinar quisque turpis ut etiam sit volutpat a scelerisque quis

intuitief tekenen

Doodlen, neurografisch tekenen, dotten, zentangle. Al die zaken en meer zijn in te zetten tijdens deze avond. Iedere keer nemen we een klein stukje onder de loop.

met je eigen materialen

Je hoeft niets nieuws aan te schaffen, alle spullen die we nodig hebben, heb je al thuis, echt waar.

voor meer ruimte

Om in contact te komen met jezelf, je lichaam te coelen, de kleuren van je kern te omarmen en het leven echt te proeven. Vind je eigen licht. Omarm de kleurrijke jij, inclusief die onaantastbare emoties die in jou leven, de kwetsbaarheid van je ziel, je highs en lows. Je mag hier alle ruimte voor

01

Persoonlijke groei

In drie fasen onderzoeken we op kunstzinnige wijze wat er leeft in ons. Door laag voor laag te behandelen gaan we steeds dieper en komt er meer ruimte vrij om onszelf te omarmen.

02

Vanuit je luie stoel

Je hoeft niet je huis uit om jezelf beter te leren kenne. Kom gerust in pyjama, kies je meest comfortabele stoel en geniet van je favoriete drankje.

03

Intuïtief tekenen

Vanuit de Kunstzinnige Therapie zijn vele methoden ontwikkeld die voor iedereen fijn zijn om in te zetten om ruimte te creeren vanuit jezelf. Ze zijn wetenschappelijk bewezen als goed voor je mentale gezondheid.

black smartphone near person
StoryArtPaper online

Mogelijkheden

1x meedoen

Losse avond

Om een keer de avond uit te proberen. Wat doe je dan op zo'n avond?
Ook leuk om cadeau te geven.

5x of 10x meedoen

Een processenkaart is 3 maanden geldig. Ieder maand krijg je een extra opdracht of overdenking in je mailbox. Door een processenkaart te nemen, krijg je korting op de avonden.

Haal het maximale uit jezelf

Abonnement

Naast dit abonnement zitten alle zoom-sessies, ook alle e-mailopdrachten, reflectie via e-mail en 1x een 1-op-1 sessie per 6 maanden. Daarnaast krijg je een verrassingspakket met creatieve materialen om meteen aan de slag te gaan. Je betaalt gewoon minder dan €6 per avond!