Yoga en Schilderen

YogaAtelier

yoga atelier 6 oktober 2024

YogaAtelier

Aan de slag met yoga, beeldverhaal en verf

Een middag vol yoga en kunstzinnigheid, een bijzonder proces om speels tot jezelf te komen.
Want wanneer je vertraagd, kun je voelen,
wanneer je doorvoelt, komt er ruimte,
wanneer er ruimte is, kun je creëren.
Vanuit het lijf, door het hart, met de handen...

In 2024 worden de volgende middagen gegeven:
2 juni
6 oktober
3 november
29 december
Ontvangen

De yogales zorgt voor meer rust en kalmte in het lichaam door je mee te nemen in een rustige flow van yogaposes op het ritme van de ademhaling. De relaxte staat die daardoor ontstaat, kan je een gevoel van gelukzaligheid geven. Vanuit dit gevoel mag je met me mee op reis in een beeldverhaal. Hierin kun je, als je dat wilt, je fantasie kwijt, maar mocht er niks komen, dan kun je heerlijk luisteren naar de mooie woorden.

Zelfliefde in beeld

De relaxte staat en de uitnodiging te fantaseren creëren de juiste ingrediënten voor een kleurenspel wat we op papier gaan zetten. Je krijgt alle ruimte om zelf aan de slag te gaan. Wanneer je vastloopt, bied ik begeleiding.

Wat heeft jouw kunstwerk te vertellen

De speelsheid die ontstaat door te bewegen op de ademhaling en het werken met verf is jouw uitnodiging om expressie te geven aan aan jouw innerlijke wereld.

Creatie

vanuit beweging

Op de ademhaling beweging zorgt voor een flow die voelbaar is in het hele lichaam. En vanuit die flow pakken we de kwast op.

Een heerlijke middag

Helemaal voor jezelf

Deze middag is helemaal voor jezelf. Je bent niet verplicht alle onderdelen mee te doen. Wel zijn Ale onderdelen op elkaar afgestemd om steeds dieper en dieper te gaan op een zachte helende manier.

in gesprek met je

Kunstwerk

Je hebt ruim de tijd om aan je kunstwerk te werken. Kom je er niet uit of loop je vast dan ben ik er om je verder te helpen. Tegenover je doek wordt de begeleiding persoonlijker en werken we niet alleen aan jouw kunstwerk, maar ook aan jouw persoonlijke weg.

YogaAtelier Yoga Atelier Workshop
IMG_5598_edited
582EA769-E765-4CAD-9811-AD1295CA66DA
locatie
yoga atelier vragen stel je hier

Vragen over het YogaAtelier?

"Iedereen die aan zichzelf werkt kan ik een middag YogaAtelier aanraden.
Het was jaren geleden dat ik yoga deed en het voelde veer als van ouds. Daarmee bedoel ik, vertrouwd en prettig. Je hebt mij op mijn gemak laten voelen, duidelijke instructies gegeven en me eraan herinnert hoe fijn yoga is.
Daarna het schilderen, heel rustgevend en prettig om bij je gevoel te blijven, zonder veel bemoeienissen van gedachten.
Deze dag gaat bij mij de boeken in als een mooie, ontspannen, kleurrijke dag voor mezelf. Elke vrouw zou zichzelf dit moeten gunnen! Het grote schilderdoek was erg fijn, evenals dat alles aanwezig was en je alleen jezelf mee moest nemen. Het warme welkom en de instructie "je mag niets schoonmaken" zorgen ervoor dat je echt in de relax-stand kan gaan staan."
Wen van der Lee
deelnemer
deelneemster schildert op wit canvas met geel