Over mij

Laat al je kleuren zien en je bent mooier dan de regenboog.

Preventief werken aan je mentale gezondheid.

Ik ben Rozemarijn.

Welkom bij Story Art Paper, een warme plek om te komen, spelen, bewegen en kunstzinnig bezig te gaan. 

Ik laat je graag ervaren hoe kunstzinnig werken je rust en ruimte geeft om meer jezelf te zijn en je leven meer kleur te geven.

Meer over mij

Terwijl we ouder worden komt er een nieuwe laag over het spelende kind heen, de laag van de verantwoordelijke volwassene. Ik geloof dat dat spelende kind nog steeds in ons zit en prima mee kan kijken naar waar er nieuwe mogelijkheden zijn. Als je niet meer speelt kom je vast te zitten. Daarom is het mijn missie om vrouwen weer te leren in contact te komen met hun innerlijke spelende kind. Dit zorgt voor een nieuwe verbinding met hun lijf, hun kinderen en de wereld. 

In 2009 ontdekte ik het Kunstzinnig Dynamisch Coachen. Deze vorm van coachen zorgde voor een boost in mijn eigen creatieve ontwikkeling. Met de tools had ik de mogelijkheid om mezelf en anderen te helpen zichzelf op een andere manier te bekijken. 

Als yogadocent leerde ik de meerwaarde van luisteren naar je lichaam verdiepen en mijn coachingtools verbreden. Ik vond veel overeenkomsten. 

Heel lang heb ik yoga en mijn werk in de kinderopvang los van elkaar gehouden, maar steeds meer raakte het vervlochten. Ik haalde hierdoor eigenlijk steeds meer plezier uit mijn werk. 

Prive ontwikkelde ik een ritueel waarbij ik mijn yoga-practice altijd afsloot met een tekening, schrijven of verven. Ik merkte hoeveel voldoening mij dit bracht en ook welke inzichten ik hierin vond waren waardevol. 

Zo ontstond het idee om een plek te creëren waar yoga en kunstzinnigheid elkaar zouden ontmoeten en aanvullen. 

Ik ben moeder van twee kinderen en ik heb ervaring in het onderwijs en in de kinderopvang. Ik geloof dat wij creatieve wezens zijn die, ook als we volwassen zijn, nog steeds graag spelen. StoryArtPaper is dan ook een uitnodiging om je spelende zelf te zijn. 

Creatief

Ieder mens is creatief. Zo zijn we gewired en het is tijd om dat voor onszelf te laten werken.

Liefdevol

Zelfliefde is te trainen. Maar het is meer dan een bad nemen en met thee een boekje lezen.

Ondersteunend

Intuïtief tekenen en schilderen ondersteund de mentale gezondheid. Hierdoor kun je beter voor jezelf zorgen.

Ontdekkend

Ieder proces ontdek je iets anders over jezelf. Hoe meer je over jezelf ontdekt hoe beter je het leven kunt omarmen.

Wat anderen zeggen
Rozemarijn van StoryArtPaper heeft een heel prettige stem om dit proces mee door te gaan. Dus tijdens de reis waarin ze je meeneemt om vervolgens creatief bezig te gaan. Het enthousiasme spat er altijd vanaf.

Meer dan een kunstwerk maken

Ga in gesprek met je kunstwerk en kom erachter welke kleuren er bij jou tevoorschijn mogen komen.